Logo Pic
venember83 2024. szeptember 29.

Danilo: „A Juve az otthonom kiterjesztése lett”

danilo_200.jpgA Genoa elleni mérkőzés után volt mit ünnepelni, hiszen sikerült begyűjteni a három pontot, a régóta gólínségben szenvedő Dušan Vlahović betalált, akciógólt is szerzett, Teun Koopmeiners is gólpassznak örülhetett, illetve Francisco Conceição is megszerezte első gólját bianconero mezben.

Emellett azonban a Juventus csapatkapitánya, Danilo is örömmel tekinthet vissza a meccsre, hiszen kivételesen ismét kezdő volt, illetve a Marassi gyepén játszott meccs volt számára a 200. mérkőzés a Juventus mezében.

„A Juventus az otthonom, a családom kiterjesztése lett! A 200 meccses mérföldkő elérése olyan dolog, amit életem egyik legfontosabb céljaként tartok majd számon. Azzal a bizonyossággal együtt, hogy aki a Juvéhoz tartozik, az örökre a Juvéhoz tartozik!” - írta ki a közösségi médiába a 33 éves védő.

Danilo 2019 nyarán érkezett a Juventushoz, s az elmúlt öt évben a csapat alappillére lett, minden évben 20-nál is több bajnokin volt kezdő az idei évig, edzőtől függetlenül, a lejátszott 200 bajnokin 9 gólt és 13 gólpasszt jegyzett.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A kreatív adózás ára
Borsi Gergely • 5 nap
Az RB Leipzig elleni mérkőzés
Apuleius • 3 nap
A Genoa elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol39.
sunthatneversets • 8 nap
„Egy frissítés kéne az újrakezdéshez” – Itt a letiltott_ legelső dala, az Amit a szél susog
srecorder • 5 nap
Cikkek a címlapról
Ideiglenes holdacska a Föld körül és a CanSatLab | Detre Örs Hunor
A legújabb Sokolébresztő első témája a Föld új, ideiglenes "második holdja", a 2024PT5 jelű aszteroida volt, amit néhány hónapon át látunk vendégül. Hogyan került ide, és miért megy el a Föld közvetlen vonzáskörzetéből két hónapon belül? Utána pedig pedig Detre Örs Hunorral, azúttal mint a CanSatLab…
Csoda szép madarak II.
Az alábbi madaras képek a TINTA Könyvkiadó 2025-ös falinaptárában szerepelnek. Forrásuk Bettoni E. & Dressler O. (1865): Storia naturale degli uccelli che nidificano in Lombardia ad illustrazione della raccolta ornitologica dei fratelli Ercole ed Ernesto Turati. Vol. I. Pio Istituto del…
>