Van egy oldalunk!

2015. június 16. 11:30 - Hello Magyarok!

Mi ez az egész Hello Magyarok!?

vanegyoldalunk.jpg

De jó, hogy itt vagy, és de jó, hogy végre mi is itt vagyunk. Ha számokban kellene kifejeznem, hogy mi is a Hello Magyarok!, akkor azt mondanám, hogy 6 hónap, 40 nagyon lelkes szerző, 3 karikás szemű szerkesztő, 4 haját tépő IT-szakember, 5 képzőművész, 217 kávé, 67 GB videó, 122 ötlet, amiből 97 a kukában végezte, de összességében végül megérte, mert azt tudjuk mondani, hogy: „Van egy oldalunk!”

Nyilván a videó alapján már kitaláltad, hogy valamennyi szerzőnk külföldön él vagy élt, és róluk, az ott szerzett tapasztalataikról olvashatsz majd nálunk bejegyzéseket. Lehetőséged lesz rajtuk keresztül más kultúrákat is megismerni. Szándékaink szerint érdekes lesz az oldal azok számára is, akik mostanában tervezik a külföldre költözést, és azoknak is, akik éppen a hazaköltözést fontolgatják. Azokhoz is szeretnénk szólni, akik egyszerűen az utazás élménye, egy másik ország megismerése miatt olvassák cikkeinket, nézik fotóinkat és videóinkat.

Bár a világot nagyon nehéz felosztani egyenlő részekre, nekünk mégis meg kellett próbálni. Így jött létre egyelőre 8+1 rovat, amelybe megpróbálunk mindent belesűríteni. Az Országokat böngészve, a világ különböző országai szerint kategorizálva találod majd az egyre több elkészült anyagot. Ha szeretnéd jobban megismerni azokat, akiknek az írásait olvasod, akkor böngéssz a Szerzők között.  A Karrier bejegyzéseinél többnyire külföldi munkavállalással, és oktatással kapcsolatos írásokat találhatsz; a Program pedig akkor lesz a kedvenc rovatod, ha mindened a kultúra, a sport és a buli. A Gasztro neve önmagáért beszél (étel, ital minden mennyiségben),  a Szubjektív pedig a vélemények rovata lesz; míg a Listák alatt megtalálsz mindent, ami a legjobb 5, legmagasabb 10, legszebb 20, és 50 dolog, ami. Az Offtopicban szerzőink teljesen más oldalukról mutatkoznak be: semmi utazás, semmi külföldön élés, hanem szigorúan minden más. Plusz egy ráadás rovatunk a Post-itahol a csapat tagjainak rövidhíreit, frissen készült fotóit és videóit követheted nyomon.  

Egy szerzőt mindenképpen szeretnék a figyelmedbe ajánlani, aki nem más, mint a Messziről jött ember. Tőle kapod majd a legszaftosabb, leghúzósabb, legmegmondóbb, legelképesztőbb és legdurvább sztorikat. De, hogy ki is ő valójában? Nos, MJE akárki lehet, aki az oldalunkra ír.

Ez tehát a Hello Magyarok! közössége, amelynek bárki a tagja lehet. Ez az oldal Neked szól, és abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy Te is akármikor csatlakozhatsz, megoszthatod másokkal az élményeidet. Ehhez nem kell mást tenned, mint ide kattintva szerzőnek jelentkezni. 

Illetve, ha már közösség: oldalunkon a Disqus segítségével kommentelheted a cikkeket, és a Facebook-, Youtube-, Twitter-, és Instagram-oldalunkon pedig, egy még teljesebb, az az interaktív olvasási élmény részese lehetsz, melyet reményeink szerint a hellomagyarok.hu nyújt majd mindenkinek.

Ja, és ha valami hibát látsz böngészés közben, akkor kérlek írj nekünk a tech@hellomagyarok.hu címre! Előre is köszönjük, hiszen mi sem lehetünk tökéletesek... :)

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr298104038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása